Infóblokk

Hírek

Plakátkészítő-pályázat - NYMTIT + RHK Kft. - 'Tervezz egy járművet'
 
határidő: 2024. május 17.
 

Játssz és nyerj értékes ajándékokat!

A Radioaktív Hulladékokat Kezelő Kft. elkötelezett híve a környezetvédelemnek, hiszen munkánk legfontosabb alapelve, hogy a Magyarországon keletkező radioaktív hulladékot úgy kezeljük és helyezzük el, hogy sem most, sem a jövőben ne jelentsen veszélyt az emberi életre és az élővilágra.

Láttál már radioaktív hulladékot szállító járművet? Ha igen, így képzelted el? Ha nem, hogy képzelnéd el? Alkoss egy szupergyors, szuper környezetbarát és szuper színes járművet, mellyel a radioaktív hulladékot szállítjuk biztonságos körülmények között telephelyeinkre! A lényeg, hogy bátran rugaszkodj el a realitás talajától és engedd szabadjára a fantáziád!
Kreativitásodnak csak a képzelőerőd szabhat határt, mi biztos nem fogunk.

A pályázaton az NYMTIT tagtelepülések iskoláinak diákjai vehetnek részt, két korosztályban: 1-4. és 5-8. évfolyam. Az egyéni pályamunkákat szabadon választott technikával (rajz, festés, kollázs stb.) A3 vagy A4 méretben lehet elkészíteni, melyeket 2024. május 17-ig lefotózva vagy bescannelve kérjük megküldeni az alábbi e-mail címre: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

Fontos, hogy a fenti személyes adatok kezeléséhez a szülői felügyeleti jogot gyakorló személy hozzájárulása szükséges. A vonatkozó „Adatkezelési tájékoztató” és a „Szülői hozzájáruló nyilatkozat" tárgyú dokumentumokat az iskolák közreműködésével, elektronikus úton juttatjuk el.
Kérjük, hogy a „Szülői hozzájáruló nyilatkozat” tárgyú dokumentumot kitöltve, eredeti aláírással ellátva juttassák el a Társaság részére, a pályaművekkel együtt a fent megadott e-mail címre.

Szülői hozzájáruló nyilatkozat hiányában a beérkező pályamunkákat a Társaság érvénytelen pályázatként kezelni!
 
 
Szükséges dokumentumok:
 
 
 
 

Rendelet - Kommunális adó

Rendelet - Iparűzési adó

Megválasztandó önkormányzati képviselők számának megállapítása Helesfa településen